luni, 26 noiembrie 2012

Limbutze de pisicutza

INGREDIENTE:
Aluat:                                                                            Decor:
-200 g margarina                                                           - 50 g margarina
-6 linguri zahar pudra                                                     -3 linguri zahar
-2 galbenusuri                                                                -3 linguri apa
-1 fiola esenta de rom                                                    -1 lingura cacao
-cate un varf de cutit bicarbonat si amoniac                    -nuca de cocos
-2 lingurite otet
-faina
     
           Se freaca spuma margarina moale, la temperatura camerei, cu zaharul pudra. Se adauga treptat galbenusurile, esenta de rom, amoniacul si bicarbonatul stinse cu otet, apoi faina cat cuprinde pentru un aluat care sa poata fi modelat cu mana.
Se rup bucati din aluat de marimea unei prune, se modeleaza bastonase, pe care le asezi in tava cu hartie de copt si le apesi cu o furculita.
Se coc in cuptorul preincalzit la foc mijlociu, aproximativ 20 de minute.
Pentru glazura se fierbe apa cu margarina, zaharul si cacaoa.
Fursecurile reci se trec prin glazura obtinuta si apoi prin cocos.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu